Патруль_времени писал(а):Спасибки, что меня не забыли(перевод)
Патруль_времени писал(а):Вы что-то мало дали лет-то)) по некоторым данным планета вообще триллионы лет существует
А насчет Египетских богов. Это когда Моисей выходил из Египта?
Патруль_времени писал(а):Да нет, как раз-то Библейские тексты в ревизии не нуждаются.
Православний писал(а):Патруль_времени писал(а):Да нет, как раз-то Библейские тексты в ревизии не нуждаются.
В такому випадку скажіть свою думку з приводу теми.
Хто такі Боги Єгипетські ?
Патруль_времени писал(а):Ті далекі часи, Україна як нація, до Вашого відому, ще не інувала.
Патруль_времени писал(а):ви розумієте, що Бог - один, охоронцями цієї істини був ізраїльський народ.
Патруль_времени писал(а):А решта .. так звані боги народів - "це попіл та порох" простіше кажучи - це ідоли. ось так...
Патруль_времени писал(а):мне например очень сложно и читать и писать на Вашем языке..
Патруль_времени писал(а):Давайте перейдем на русский.. он тут всем понятен...а?))
Патруль_времени писал(а):или дамам никогда не уступаете?
Патруль_времени писал(а):Ис.19:1
Патруль_времени писал(а):боги названы не в том смысле, что могут чего-то (что может сделать каменное изваяние?
я (Владимир) писал(а):Когда Колумб со своими людьми прибыл в Америку, местные жители приняли их за богов. В мифах Греции, Рима и многих других стран есть не мало таких представлений. Божьи ангелы не рас говорили людям - "Мы знаем больше, поэтому слушайте нас, но не поклоняйтесь нам, мы служим Богу так же, как и вы. Только Богу поклоняйтесь!".
viewtopic.php?p=1272#1272
Владимир писал(а):Богів (з маленької букви) дійсно є багато,
Владимир писал(а):І єгипетські, і грецькі боги, і боги інших народів були падшими ангелами. Інакше вони би себе богами не називали. Лжебоги себе самі возносять. Істинний себе принизив!
Владимир писал(а):Оце він посміявся над всіма "богами"!
На Догвіль (місто собак) прийшов Страшний Суд.
Сюжет фільму:
Америка, початок 20 століття. Дочка мафіозного боса, взнавши про вчинки свого батька, втікла в якесь глухе село під назвою "Догвіль". Вона не казала хто вона є, не хотіла повертатись і вірила в добро. Мешканці спочатку хотіли їй допомогти, вона хотіла допомагати всім, але, коли побачили, що її шукає (куплена) поліція, почали її жорстоко використовувати. Коли батько знайшов її в тому салі, вона була прив'язана на ланцюгу будучи перетвореною в рабиню. Розмова дочки з батьком закінчилась повним винищенням цього села.
Мстити чи не мстити? Карати чи не карати? Одна з основних думок цього фільму.
Фільм поставлений як спектакль і дійсно піднімає глубокі філософлькі роздуми. Кожний бачить щось своє. Приведу для прикладу свої роздуми після побаченого з релігійної точки зору:
"Не мстите за себя, возлюбленные, но дайте место гневу Божию. Ибо написано: Мне отмщение, Я воздам, говорит Господь." (Рим.12:19)
Фраза "за себя" дає певну свободу в обмеженні, адже "Для перемоги зла, потрібно лише щоб добрі люди нічого не робили".
Написано: "Кров праведника взиває про помсту". Я думаю цей фільм в деякій мірі виправдовує "Страшний Суд", пояснюючи його на новий лад. А Ніколь Кідман зіграла "блудного сина", який втік з дому. Звісно, Бог не мафіозний бос, але все ж таки має владу за вину карати.
Приведу ще одну цитату, яка прийша на згадку під час перегляду фільму:
"Не давайте святыни псам и не бросайте жемчуга вашего перед свиньями, чтобы они не попрали его ногами своими и, обратившись, не растерзали вас." (Матф.7:6)
В житті так часто буває що ми, як і героїня цього фільму, через свої хороші наміри і віру в добро не завжди вчасно розпізнаєм людей-собак.
Православний писал(а):Поставлене до мене запитання загнало мене у глухий кут.
У Біблії описано, як Бог Євреїв Саваоф вбивав людей тисячами, в т.ч. і дітей, в т.ч. послав на смерть Ісуса; насилав на людей хвороби; насилав стихійні лиха; займався шантажем.
Я не зміг знайти в Біблії місце, де Господь Саваоф, Бог Ізраїлю робить людям добро.
HELP!
ДОПОМОЖІТЬ!
Для довідки:
ШАНТАЖ, –а, м. Неблаговидные или преступные действия (угроза разоблачения, разглашения компрометирующих сведений) с целью вымогательства, а также вообще угроза, запугивание чем–н. с целью создать выгодную для себя обстановку.
http://dic.academic.ru/dic.nsf/ogegova/268686
Православний писал(а):Для довідки:
ШАНТАЖ – ...угроза, запугивание чем–н. с целью создать выгодную для себя обстановку.
Вернуться в Библия: современные исследования
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 4