Православний писал(а):Ви вже якось визначіться, а то в одному повідомленні Ісус чимось жертвує, а в іншому вже самим Ісусом хтось жертвує
Ви напевно не так зрозуміли!Спочатку я писав чи прийму я його жертву чи ні,а потім що Христом сам був жертвою.
Евр.7:27»ибо Он совершил это однажды, принеся в жертву Себя Самого.»
Православний писал(а):Говорити можна що завгодно. Будь-хто може сказати що він бере на себе гріх світу. А раз немає результату, то ніхто ніякого гріху на себе не брав.
Для мене великий результат.Ісус допоміг мені здолати шкідливі звичкі я перестав пить,курить,вживать наркотикі,вживати матерні слова,обманювати людей,красти і т.д.
Матф.1:21 «ибо Он спасет людей Своих от грехов их.
Православний писал(а):Ви самі кудись ідете, а при чому тут Ісус і якась невідома жертва?
Я стараюсь іти за Христом
Иоан.14:6 «Иисус сказал ему:
Я есмь путь и истина и жизнь; никто не приходит к Отцу, как только через Меня.»
Тільки Спаситель є та путь,истина і жизнь якою ми повинні іти.
Деян.4:12 «
ибо нет другого имени под небом, данного человекам, которым надлежало бы нам спастись.»
Православний писал(а):В чому суть цього "спасіння"?
Суть в тому що вже не буде ні гріха ,ні смерті,ані болю спасенні завжди будуть з Богом.
«и Он будет обитать с ними; они будут Его народом, и Сам Бог с ними будет Богом их. И отрет Бог всякую слезу с очей их, и смерти не будет уже; ни плача, ни вопля, ни болезни уже не будет, ибо прежнее прошло.»
Православний писал(а):І що Ви робите, щоб спастись?
Деян.16:30 «что мне делать, чтобы спастись?»-це запитання колись було задано Павлу.
Деян.16:31»Они же сказали: веруй в Господа Иисуса Христа, и спасешься ты и весь дом твой.»
Щоб спастися потрібно вірити в Ісуса.
Звідкі взяти віру?
Рим.10:17Итак вера от слышания, а слышание от слова Божия.
А також написано:
Иак.2:20»что вера без дел мертва?»
І тому ми віру свою укрипляємо ділами
Иак.2:22»и делами вера достигла совершенства?»
Божих благословінь.