Немає в Біблії прикладів любові Бога Саваофа до людей.
А послати сина на смерть замість того, щоб самому піти на смерть - це не любов.
Немає в Біблії прикладів любові Бога Саваофа до людей.
Православний писал(а):Немає в Біблії прикладів любові Бога Саваофа до людей.
А послати сина на смерть замість того, щоб самому піти на смерть - це не любов.
Православний писал(а):А як з приводу того, щоб подумати перед тим, як говорити?
Що це за хвороба, яка виліковується тим, що хтось інший помре?
Ви особисто чули про таку хворобу?
Православний писал(а):Тобто Ви особисто ненавидите власних батьків та дітей лише тому що Ісус учив їх ненавидіти? - Лук.14:26. если кто приходит ко Мне и не возненавидит отца своего и матери, и жены и детей, и братьев и сестер, а притом и самой жизни своей, тот не может быть Моим учеником;
не треба узагальнювати. До цього часу э матері, які ненавидять власних дітей. До речі, таких і серед християн немало, які заморюють немовлят голодом під час посту; замість того щоб повести дитину до лікаря - ідуть у церкву молитися, а дитина вмирає т.д.serega2705 писал(а): Немає нічого гіршого для матері бачити смерть дитини вона сама б краще померла ніж її кровинка кажу по людському.
Ви не грішник, Вт нормальна людина, лише обманута у самому святому - у власній вірі. А поняття "гріх" придумали попи, щоб заробляти гроші.serega2705 писал(а): А велику любов Божу до нас я мабудь до кінця незрузумію-бо грішник
serega2705 писал(а):Скільки було в житті такіх випадків коли батьки жертвують своїм життям за ради дитини.Взяти хоть пересадку органів донорство.Чи це не жертва за ради дитини?Православний писал(а): Що це за хвороба, яка виліковується тим, що хтось інший помре?
Ви особисто чули про таку хворобу?
Так я ж не говорю просто "неправда". Я ж якраз пишу цитату з Євангелія, яка говорить, що Ви говорите неправду.serega2705 писал(а): Бо коли я пишу як каже Слово Боже то ви пишете-неправда.А як вам підходящий стіх так вот-це правда.А цей стіх щоб зрозуміти потрібно повністю читати главу.
Ви про якого саме Христа говорите, бо їх в історії Ізраїля було немало. До речі, як не дивно, жоден літописець тих часів ніколи не чув про Христа на ім'я Ісус. Але був Христос із Галілеї на ім'я Іуда, після придушення повстання якого був зруйнований Єрусалим (можливо Ви про це чули).serega2705 писал(а): Христос любив як і батька так матір свою.
Неправда - це вигадки. Дайте цитату що Ісус таке заповідав.serega2705 писал(а): Бо Він Сам дав заповідь шанувати батьків.
По-перше, словом якого саме Бога? Бо у Біблії Богів багато.serega2705 писал(а): Ви вважаєте Писання Словом Божим?
Православний писал(а):не треба узагальнювати. До цього часу э матері, які ненавидять власних дітей. До речі, таких і серед християн немало, які заморюють немовлят голодом під час посту; замість того щоб повести дитину до лікаря - ідуть у церкву молитися, а дитина вмирає т.д.
Православний писал(а):Ви не грішник, Вт нормальна людина, лише обманута у самому святому - у власній вірі. А поняття "гріх" придумали попи, щоб заробляти гроші.
Православний писал(а):Давайте мухи окремо, а котлети окремо. У Вас все спуталось, - я говорю про хвороби а не про пересадку органів.
Чи Ісус займався пересадкою людських органів?
Ніби ж про таке не пишуть у Біблії
Православний писал(а):А ось Ви просто не розумієте написаного в Євангелії. Тому і не бачите простих речей. А ще Вам страшно від того, що Вас обдурили, тому Вам простіше і далі бути обманутому, ніж бачити правду.
Православний писал(а):Неправда - це вигадки. Дайте цитату що Ісус таке заповідав.
serega2705 писал(а):Есть разные християни!Одні из любовю видносятся к другим а одни огнем и мечем насажували християнску веру.
Да нет никакого греха.serega2705 писал(а):Православний писал(а):Ви не грішник, Вт нормальна людина, лише обманута у самому святому - у власній вірі. А поняття "гріх" придумали попи, щоб заробляти гроші.
Грех попы не придумали.Грех появился намного раньше!
serega2705 писал(а):Православний писал(а):А ось Ви просто не розумієте написаного в Євангелії. Тому і не бачите простих речей. А ще Вам страшно від того, що Вас обдурили, тому Вам простіше і далі бути обманутому, ніж бачити правду.
Я молюсь и надеюсь на Господа, чтобы не быть обманутым!
Православний писал(а):Мы же говорим не о людях а о христианской идеологии. А история человечества показывает что на почве христианской идеологии уничтожено больше людей, чем на почве фашистской и коммунистической вместе.
Так експансия не состоялась, потому и живы. А южноамериканские индейцы просто уничтожались с меньшей интенсивностью.Михаил Баск писал(а): В те же века имела место экспансия Православия в направлении на Азию и Дальний Восток. ВСЕ НАРОДЫ на пути этой экспансии живы-здоровы и в 21 веке, причём полностью сохранили свою самобытность и религию.
Ложь и запугивание.Михаил Баск писал(а): Так что прикажете называть «христианской идеологией»?
Православний писал(а):А в чем "грех" вообще?
Православний писал(а):Я понимаю что такое преступление.
Православний писал(а):Очень странно молиться тому, кто Вас и обманул
Православний писал(а):Исус говорит, что нужно любить ближнего. Но нигде в Библии нет объяснения, кто же такие эти ближние. И почему не нужно любить всех людей, а только непонятно-каких "ближних"?
Курица есть птица. Но это не означает, что любая птица - это курица.serega2705 писал(а): грех есть беззаконие
Злочин — злодіяння, злий вчинок з точки зору тієї чи іншої системи цінностей, людини, групи людей, чи людства в цілому. Людину, яка чинить злочин називають «злочинець».Православний писал(а):Я понимаю что такое преступление.
Що?
serega2705 писал(а):Православний писал(а):Очень странно молиться тому, кто Вас и обманул
Недавно Бог спас мені життя.Я мог би залишитися інвалідам або взагалі померти.І в цьому я бачу руку Божу.Я вдячний Йому за Його любов.
Не выдавайте желаемое за действительное.serega2705 писал(а):Православний писал(а):Исус говорит, что нужно любить ближнего. Но нигде в Библии нет объяснения, кто же такие эти ближние. И почему не нужно любить всех людей, а только непонятно-каких "ближних"?
Христос ясно объяснил кто ближний.Почитайте Писания.Луки 10
Православний писал(а):Так експансия не состоялась, потому и живы.Михаил Баск писал(а): В те же века имела место экспансия Православия в направлении на Азию и Дальний Восток. ВСЕ НАРОДЫ на пути этой экспансии живы-здоровы и в 21 веке, причём полностью сохранили свою самобытность и религию.
Михаил Баск писал(а): Вы, пан "Православний", принадлежите к той категории, о которой пословица говорит, что таким и грамота вредна.
Православний писал(а):Грех - вымышленное понятие, его не существует.
Православний писал(а):А який саме Бог врятував Вам життя?
Вернуться в Библия: история и апологетика
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 63