serega2705 писал(а):Дорогі і любі форумчани.
Хочу з вами обговорити такі питання:
Хто наш Спаситель?Порушник Закону чи Святий?
Нарушив Син Божий хоть йоту Закону чи ні?
Бо в наш час появилося багато лжевчень,які заради своїх доктрин готові зробити Христа грішником.
Тю, таке сказали - одне іншому зовсім не заважає.JIuHHoeCu9IHue писал(а):serega2705 писал(а):Дорогі і любі форумчани.
Бо в наш час появилося багато лжевчень,які заради своїх доктрин готові зробити Христа грішником.
Библия четко говорит, что Иисус не нарушил, но исполнил, если бы Он был грешником, как бы мы спаслись, должна была быть невинная душа.
serega2705 писал(а): Нарушив Син Божий хоть йоту Закону чи ні?
Православний писал(а):Тю, таке сказали - одне іншому зовсім не заважає.JIuHHoeCu9IHue писал(а):serega2705 писал(а):Дорогі і любі форумчани.
Библия четко говорит, что Иисус не нарушил, но исполнил, если бы Он был грешником, как бы мы спаслись, должна была быть невинная душа.
Ісус точно такий же, як і б.я. інша людина. Якщо ніхто не має гріха - то він теж не має.
Якщо всіх вважати "грішними", то і Ісуса теж.
А от тільки незрозуміло - кого і від чого спас Ісус?
Orthodox писал(а):serega2705 писал(а): Нарушив Син Божий хоть йоту Закону чи ні?
Какой закон вы имеете в виду? Если закон любви - то нет, и не мог в принципе, потому что Бог есть любовь.
serega2705 писал(а):Orthodox писал(а):serega2705 писал(а): Нарушив Син Божий хоть йоту Закону чи ні?
Какой закон вы имеете в виду? Если закон любви - то нет, и не мог в принципе, потому что Бог есть любовь.
Взагалі весь Святий Божий Закон який записаний в Писанні.
Хто ваш Спаситель Порушник Закону чи Святий-безгрішний?
serega2705 писал(а):Orthodox писал(а): Какой закон вы имеете в виду? Если закон любви - то нет, и не мог в принципе, потому что Бог есть любовь.
Взагалі весь Святий Божий Закон який записаний в Писанні.
Хто ваш Спаситель Порушник Закону чи Святий-безгрішний?
serega2705 писал(а):Постає питання,а ви то християнин чи ні?
Якщо да то дослідіть Писання!!!!!!
Не вчинив Він гріха, і не знайшлося в устах Його підступу!1-е Петра 2:22
Православний писал(а):Чем меньше человек думает, тем больше у него единомышленников
Православний писал(а): І не розумію поняття "гріх". Гріх потрібен лише для того, щоб поповнювалась церковна каса.
Існує поняття "мораль", "совість", "порядність", а поняття "гріх" придумали священники, щоб цей "гріх" знімати за гроші![]()
Типу священник - не така ж сама людина.
Orthodox писал(а):Вы никак не можете понять, что ветхий завет писали люди
Orthodox писал(а):поэтому в нём блудниц побивали камнями, нарушившего покой в субботу - тоже и т.п.
Orthodox писал(а):Этот закон Иисус не нарушал и в принципе нарушить не мог, поскольку Он Сам и есть закон - Любовь. А правила ветхого завета, в частности, ничегонеделание в субботу, конечно же, нарушал.
hopest писал(а):Скажи пожалуста serega2705 закон это цель или средство?
serega2705 писал(а):Orthodox писал(а):Вы никак не можете понять, что ветхий завет писали люди
Повний абсурд.Ви думаєте що ви пишите.Ніби Н.З. писав хтось інший.Як С.З.так і Н.З. писали люди під дією Святого Духа.
Уважніше читайте Писання 10 заповідей написав не Моїсей А САМ БОГ.
serega2705 писал(а):hopest писал(а):Скажи пожалуста serega2705 закон это цель или средство?
Рим.3:20»Законом-бо гріх пізнається».7:7»Але я не пізнав гріха,як тільки через Закон»
Як писав апостол Павло Законом ми пізнаєм гріх.
Наприклад коли людина запачкала лице грязю(грязь-це гріх)поки вона не візьме дзеркало(дзеркало-це Закон Божий)вона не побачить що її лице грязне.Саме по собі джеркало(Закон Божий )нас спасти не може,ми не як не витримо лице дзеркалом.Тому ми приходимо до Христа щоб він нам поміг бо самі ми безсиллі.
Божих благословіннь.
По-перше, я хіба щось говорив про конфесії? Я говорив про християнство в цілому.Orthodox писал(а):Не было в истории Православной Церкви и индульгенций, как в католичестве.Православний писал(а): І не розумію поняття "гріх". Гріх потрібен лише для того, щоб поповнювалась церковна каса.
Існує поняття "мораль", "совість", "порядність", а поняття "гріх" придумали священники, щоб цей "гріх" знімати за гроші![]()
Типу священник - не така ж сама людина.
Не опускайтесь до образ співбесідника - це як мінімум непорядно.Orthodox писал(а): Здесь вы явно лжесвидетельствуете. Где же ваши "совість" та "порядність"?
Абсолютно всі люди в б.я. ситуації сповідують свою власну віру.Orthodox писал(а): Священник - не "така ж сама людина". Например, священник не имеет права носить мирскую одежду, т.е. в любой ситуации он исповедует свою веру.
Ну а як з приводу багатомільйонних жертв в ім'я Ісуса? Хто по вашому більше знищив людей, - комуністи, фашисти, чи адепти християнства?Orthodox писал(а): Это позволило быстро перебить почти всех священников после революции. Священник всегда на глазах у толпы и толпа всегда готова бросить в него камень. Вот и вы бросили.
Перед яким саме Богом?Orthodox писал(а): Священник перед Богом отвечает за своих духовных чад.
А Саваоф про це знає?Orthodox писал(а): соглашается перед Богом отвечать
Ви уявляєте картинку? Стоїть баба Параска, перед нею Христос, а за спиною Христа священник. Запитання - а для чого потрібен священник?Orthodox писал(а): между священником и исповедником пребывает Сам Христос, а священник - лишь свидетель
Вернуться в Библия: история и апологетика
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 21