Владимир писал(а):Що ж то за боги такі, що Бог їх судитиме... Ви не вірите, що Він виконає Свої "погрози"?
Виконав чи не виконав і яким чином виконав (згадайте суд над Щукою - послухали Лисичку і Щуку кинули у річку) - не має значення, запитання стоїть є чи немає інших Богів ?
Владимир писал(а):Саваоф піклується за своїх наперед
Ось Ви і попались. Про що я і говорив, - для Саваофа є свої і чужі. Тобто у тих чужих є свої Боги, інакше вони би взагалі не існували (хто б їх створив?).
Владимир писал(а):Нажаль ваша тема з питанням "Чи робив Саваоф добро?" не збереглась. Добре, що в мене є копія. Викладу її тут, так, як тема схожа. І заодно свою відповідь.
Дякую, що зберегли, бо питання дійсно мене цікавить. Не знаю чому модератор вилучив ще і мою відповідь у розділі "Все остальное" до Mentat ? У Вас не збереглося цього повідомлення?
"Щоб зло перемогло, достатньо щоб добрі люди нічого не робили" [/quote]
Добрий та злий хлопчики кидалися камінням. Добрий попав 8 разів а злий 2 рази. Висновок - добро завжди перемагає.
Те ж саме написали і Ви.
Категорії "добро" та "зло" чисто суб"єктивні. Мене і цікавило чисто людська суб"єктивна оцінка діям Саваофа.
Владимир писал(а):Иак.5:4 Вот, плата, удержанная вами у работников, пожавших поля ваши, вопиет, и вопли жнецов дошли до слуха Господа Саваофа.
Саваоф заступається за скривджених. Мабуть це хороша робота.
1. Послушайте вы, богатые: плачьте и рыдайте о бедствиях ваших, находящих на вас.
Тобто те ж саме як в анекдоті про хлопчиків.
Владимир писал(а):Або мені цей "шантаж" навіть подобається.
No comments