Mentat писал(а):А то что Богов может быть много - глупее ничего больше не слышал ( ничего личного)!
От бачте - вже щось нове почули, а дурне воно чи розумне не поспішайте ставити клеймо, пока не розібралися.
Mentat писал(а):Если я свою цель жизни понял правильно, то она систоит в том, что бы понять истину, и вообще существует ли единая истина...
Це мета будь-якого ведиста. Пізнати істину і означає пізнати Бога. Проте якщо у Вас така мета, то тут Вам мало хто допоможе - християнське вчення забороняє пізнавати Бога (ІМХО). Вам треба на сайт рідновірів.
Важливе запитання -
Ви хто за національністю?Mentat писал(а):но единой реальности нет и никогда небыло, все дело в человеке и в его осознаности, насколько свободный его разум!
Це теж ведизм. Можете познайомитися з індійською Ведантою - там погляди близькі до Ваших. Проте, якщо згадати що у українців та індусіводна раса (індоєвропейська), причому набагато старша за рід Адама, то можете зайнятися науковими дослідженнями в області українського язичництва. Якщо Ви проаналізуєте український фольклор - то зрозумієте, що душа українця все ще язичницька (ведизм). Тому всі релігійні свята українці святкують в язичницьких традиціях.
Mentat писал(а):Я всего лишь хочю понять зачем...кто мы, куда идем и зачем и
А це вже хто куди хоче
і хто чого прагне
Mentat писал(а):поверьте, правда не в книжках, правда не в чужих мнениях, правда внутри каждого из нас, но этого никто не понимает,
Правда - це глибоко суб"єктивне поняття. Хоча, якщо Ви хочете знати "правду" а не "істину", тоді я даремно товчу воду в ступі
Mentat писал(а):все боятся перемен, все боятся чего-то большего чем ихняя религия
Давайте розділимо поняття "віра" та "релігія", щоб не було плутанини.
Не всі бояться
Коли Ви говорите "всі" Ви і себе теж маєте на увазі?
Mentat писал(а):проще верить в судьбу, проще отдавать себя некому Богу и думать что он помогает вам, а не вы себе!
Доля - одна з українських Богинь
Mentat писал(а):Наверно еще не время всем понять...уничтожение система для хомо сапиенса приведет к фатальным последстивиям!!!
Нічого з цього речення не зрозумів - а Ви?